Nu lanseras FortGjort Virtuell Träning

FortGjort Virtuell Träning ger ökad service och tillgänglighet åt dina kunder.

Nu kan ni möta kundernas behov av att träna gruppträning på fler av dygnets timmar, alla dagar i veckan och året runt. På så sätt kommer ni kunna locka fler kunder till ert center, få fler deltagare att våga prova gruppträningen (vissa på egen hand och lugn och ro) och samtidigt locka många fler besök på liveklasserna.
Precis som många träningscenter erbjuder sina kunder tillgång till centret på obemannad tid kan ni göra detsamma i gruppträningen.

Kostnadseffektivt, enkelt och smidigt.

FortGjort Virtuell Träning är en kostnadseffektiv tjänst där månadskostnaden för de virtuella träningsprogrammen är att likna med en (genomsnittlig) instruktörslön på 3 pass/ vecka. Tjänsten är enkel att installera och sköts digitalt och gruppträningspassen går att schemalägga precis som liveklasserna. Ingen personal krävs.

15 st gruppträningskoncept på svenska och alltid under 25 minuter såklart!

I licensen ingår 15 st virtuella gruppträningskoncept som är användarvänliga, roliga, varierade och effektiva. Med FortGjort tränar du alltid 25 minuter och slutar när det är som bäst, det ger mersmak. Träningen sker på svenska och gör det betydligt lättare för deltagaren att förstå, klara av och hänga med.
Nya program levereras med jämna mellanrum.

Funktionell träning – Skivstång – Mage Rygg – Styrka – Box Mix – Dansa Zafro – PulsJympa – Harmoni Avspänning – Harmoni Flöde – Pilates – Multiträning – Pulsträning – Rörlighetsträning – Bål & Balans

Nyfiken på att veta mer? Låt oss boka ett telefonmöte så kan vi svara på frågor och berätta mer hur ni får succé med FortGjort Virtuell.

“Ta rygg på oss så får du roligt”