Sagt om FortGjort Träning

Så här tycker våra kunder om FortGjort Träning utifrån deras roll på anläggningen.

Annie Fälltman - Ägare
360 Träningscenter - Skellefteå
"FortGjort ger oss en möjlighet till att tillhandahålla ett varierat och roligt gruppträningsutbud till våra medlemmar. Vi kan enkelt lägga schema så att kunderna antingen kan kombinera tex styrka och konditionsklasser, eller välja att endast delta på en klass. Flexibiliteten hos inspiratörerna är också större, FortGjort-klasserna är enkla att lära in, och numer instruerar många av instruktörerna flera olika klasser. För verksamheten är det ett stor fördel då det är enklare med vikarier och vi behöver sällan ställa in klasser. "
Lars Forslund - Inspiratör
First Class Gym - Nyköping
"Fördelar med FortGjort för mig som inspiratör är att allt är färdigt, program, musik, instruktionsfilmer. Om man som jag, gör det här på fritiden så kan jag på ganska kort tid lära mig programmen och får mer tid till att utveckla inspiratörsrollen. Att passen dessutom är 25 minuter tycker jag är bra. För mig blir det lättare att bredda mig, lära nytt och kunna hålla i olika typer av pass. I och med att det är en så bredd i utbudet av program så kan jag hela tiden utvecklas och prova på nya utmaningar. I FortGjort programmen finns det alltid bra alternativ som vi kan presentera för deltagarna. Det gör att alla kan var med. Från nybörjaren till de som har tränat mycket och länge. Som inspiratör kan jag inkludera och inspirera alla deltagare i passen. En förutsättning för det här är ju givetvis FortGjorts utbildningar. De ger en riktig bra grund att stå på och att vidareutvecklas med. Å så är det ju så otroligt kul också att jobba som inspiratör. "
Tina Carlstedt - Gruppträningskoordinator
Fitness & Friends Jönköping + Nässjö
"FortGjorts pass är roliga, korta och effektiva. Med stor variation av pass så finns det alltid något för alla. Schemat med FortGjorts gruppaktiviteter är därför alltid intressant och dagsutbudet generöst. För mig som gruppträningskoordinator har det blivit mycket lättare att kvalitetssäkra passen och instruktörerna när vi har FortGjort."